Черен списък с измамници: viewtopic.php?f=6&t=77154

ВАЖНО!!! Да се прочете от всички членове на екипа на Danger!

Новини относно сайта и форума.
Изображение
Заключена
Потребителски аватар
System *123#
Администратор
Администратор
Мнения: 1889
Регистриран: 29 дек 2012 16:03
CS Nick: System
Местоположение: Карлово, Пловдив
Контакти:
Bulgaria

03 авг 2015 21:13

Здравейте,

От днес се въвежда една радикална промяна в сървърния екип на Danger-cs (Тест Админи, Сървър Админи, Глобални Админи и Поддръжки), а именно - премахва се задължението за правене на минути! След тази реформа неизменно трябва да настъпят и други, които са обявени тук, но за да няма неразбрали ще ги обясня и в тази тема. Вече никой не е задължен да прави определен брой минути в сървъра/ите си, но това не значи, че може да спрете да влизате или че ако се трудите повече от другите няма да бъдете възнаградени. Границите за перфектна активност остават същите - 70 минути за Сървър Админи и 100 минути за Поддръжки. При направата на този брой минути вие ще бъдете поздравени за перфектна активност в ежеседмичната проверка и ще имате право да гласувате в кандидатурите. При направата на по-малко от 100 минути общо за предходната седмица вие ще бъдете санкционирани с едно предупреждение в ежеседмичната проверка. Това значи, че ако правите по ~15 минути на ден няма да бъдете застрашени. Разбира се може да направите минутите си и в един ден и след това да не влизате. Всеки сам преценява какви впечатления ще остави. Ако не посещавате сървъра повече от 2 седмици без предупреждение има шанс да бъдете премахнати директно. Тест Админите също не са длъжни да правят минути в сървъра си. Разбира се, нека не таят празни надежди, че ако не влизат в сървъра ще имат някакъв шанс за одобрение. Ще оставим всеки сам да прецени каква активност трябва да прави, като разбира се всяко ваше решение се отразява върху крайното решение относно тест-периода ви. Надяваме се, че след тази реформа ще се види кой иска да помага на веригата и кой гледа личните си интереси.

Благодаря ви за вниманието! (handshake)
Потребителски аватар
Money Over Bitches
VIP
VIP
Мнения: 8437
Регистриран: 31 дек 2012 10:38
CS Nick: money over bitches
Bulgaria

29 юни 2016 13:51

Както може би по-голяма част от вас са разбрали, от днес се въвежда промяна в системата, която е описана в първото мнение. Тази промяна се изразява в покачването на минималното изискване за активност от 100 на 300 минути на седмица. Това означава, че за да избегнете предупреждение на ежеседмичната проверка, трябва да имате общо, поне, 300 минути за предходната седмица. Как ще бъдат разпределени тези минути, както и досега, си остава ваша работа. Може да ги направите в един ден, може и да си ги разпределите за всеки ден (~40 минути на ден). Избора е ваш. Другото, което искам да внеса като успокоение, е че на следващата проверка (02.07) ще бъдат направени нужните компромиси за тези, които не са покрили изискването, тъй като промяната се случва само 3 дена преди проверката и няма да е справедливо спрямо вас да искаме да имате нужните минути. Разбира се, това не означава, че всеки ще мине метър. Ако има хора, които в дните от днес до проверката представят същата активност, както и преди днес, те ще бъдат предупредени. Ако има някакви въпроси, може да ги насочите към мен на ЛС.
Изображение
Потребителски аватар
Money Over Bitches
VIP
VIP
Мнения: 8437
Регистриран: 31 дек 2012 10:38
CS Nick: money over bitches
Bulgaria

11 мар 2017 16:09

Здравейте,

Решихме, че трябва да намалим минималното изискване за активност и да го върнем на предишните му нива от 100 минути на седмица. За админите и поддръжката на JailBreak тези минути се намалят от 500 на 300. Ако има въпроси, може да се обърнете към мен на ЛС.

С промените може да се запознаете тук.
Изображение
Потребителски аватар
Money Over Bitches
VIP
VIP
Мнения: 8437
Регистриран: 31 дек 2012 10:38
CS Nick: money over bitches
Bulgaria

01 юли 2017 10:25

Money Over Bitches написа:Както може би по-голяма част от вас са разбрали, от днес се въвежда промяна в системата, която е описана в първото мнение. Тази промяна се изразява в покачването на минималното изискване за активност от 100 на 300 минути на седмица. Това означава, че за да избегнете предупреждение на ежеседмичната проверка, трябва да имате общо, поне, 300 минути за предходната седмица. Как ще бъдат разпределени тези минути, както и досега, си остава ваша работа. Може да ги направите в един ден, може и да си ги разпределите за всеки ден (~40 минути на ден). Изборът е ваш.
От днес, минутите отново се променят на това равнище:
300 минути минимална активност за всички Сървър Администратори и Поддръжки.
500 минути минимална активност за всички Сървър Администратори и Поддръжката на JailBreak ExTreMe.
80 минути на ден за перфектна активност за всички Сървър Администратори в JailBreak ExTreMe.

Промяната е оповестена тук.

Смятаме, че вече, след като всички потребители във форума са в лятна ваканция, няма да има толкова оправдания за слабата ви активност и ще видим хора, които са по-често в сървърите.
Изображение
Потребителски аватар
Money Over Bitches
VIP
VIP
Мнения: 8437
Регистриран: 31 дек 2012 10:38
CS Nick: money over bitches
Bulgaria

08 яну 2018 14:31

Решихме, че отново трябва да свалим минутите и от днес минималното изискване за активност е 200 минути на седмица. Новото сега е, че това важи и за Сървър Админите от JailBreak ExTreMe като изискването за перфектна активност при тях пада от 80 минути на ден до 70.

Правилата може да видите тук:
Правила за всички сървър администратори - точка 2.

Правила за всички поддръжки - точка 2.

Ако имате въпроси, пишете ми ЛС.
Изображение
Заключена

Върни се в “Новини (News)”