Готово
Където се сетих там рекламирах
Помогнете ни да развием веригата
- [dgl]g47
- Потребител
- Регистриран: 21 яну 2016 19:16
- CS Nick: [dgl]g47
- Настроение: добро
- Име: Мартин
- Месторабота: уча
- Steam ID: Antonio Recio
Здравейте, Във jaila Booze 2пъти под ред е CT и искам да остане без права!!
Последна промяна от Out of Control на 25 яну 2016 16:01, променено общо 1 път.
Причина: Напълно неоснователен коментар, а ако имаш претенции, пусни си тема в раздел Оплаквания! Със следващата забележка ще получиш форумно предупреждение!
Причина: Напълно неоснователен коментар, а ако имаш претенции, пусни си тема в раздел Оплаквания! Със следващата забележка ще получиш форумно предупреждение!
- Ali Iz BAcK.
- Потребител
- Регистриран: 28 дек 2015 09:30
- CS Nick: Ali Iz BAcK.
- Настроение: Serious
- Име: Ali Shah Hashwani
- Месторабота: University Student
Advertised Already On My Old Facebook Page+Group Where I Am Admin With All Danger-cs.eu Servers Plus Website "danger-cs.eu" & I Am Happy For My Friends They Are Playing In Servers. As I Am NOT On Skype So I Can't Use This Script For Advertisment Therefore I Am Trying My Best For The Publicity Of Servers Belongs To This Community On Facebook.

- SpacemaN
- Потребител
- Регистриран: 26 юни 2016 14:32
- CS Nick: SpacemaN`
- Настроение: квото такова
- Име: Божидар
- Steam ID: boojys
Ще е добре да сложите командата /invis за по малко лаг тази команда прави невидими всички играчи освен Т докато си CT и намалява лагването и така според мен ще играят повече хора в деатръна 

Последна промяна от Baron Corbin lonewolf на 23 юли 2016 19:45, променено общо 1 път.
Причина: Спам! Следващият път +1 предупреждение!
Причина: Спам! Следващият път +1 предупреждение!
- Vasko828246
- Потребител
- Регистриран: 27 ное 2016 12:02
- CS Nick: DaB
- Настроение: Добро
- Име: Васил Тодоров
- Месторабота: На 19г. съм не работя
Здравейте, Преди седмица и повече започнах да обикалям сървърите ви! Останах впечатлен, а особено от Superhero сървъра ви! Само 1 забележка имам, която много ме раздразни! За малко време аз успях да се развия в Superhro сървъра ви, но последните дни някой постоянно влиза в Nick-a ми и ми сменя Hero-тата и ми разваля резултата! Не мога да толерирам подобна наглост от страна на този или тези играчи и за това се обръщам към вас с молбата да вземете мерки! Благодаря предварително!
Защо написах това в тази тема? Защото смятам, ще взимането на мерки по този въпрос ще помогне на развитието на сървърите ви!
Nick: DaB (wait) (talking)
Защо написах това в тази тема? Защото смятам, ще взимането на мерки по този въпрос ще помогне на развитието на сървърите ви!
Nick: DaB (wait) (talking)