Черен списък с измамници: viewtopic.php?f=6&t=77154

Как да "изрежете" дeмо от Counter Strike.

Ако има оплакване от бан,играч или админ, пуснете го тук!
Изображение

Модератор: Екип Банове

Правила на форума
viewtopic.php?f=135&t=2826

Образци:
viewtopic.php?f=135&t=672

Как да пусна оплакване:
viewtopic.php?f=135&p=453569
Заключена
Потребителски аватар
ALIGATOR
Глобален админ
Глобален админ
Мнения: 689
Регистриран: 20 юли 2013 23:30
CS Nick: ALIGATOR
Spain

13 ное 2015 21:23

Правя тази тема понеже ми писна да гледам хора които се оплаквате ,че пускатe демота с лимит над 15мб и не им се обръща внимание или на нарушителите им се разминава.Не съм експерт,ползвам този начин когато ми се е налагало и при мен функционира без проблеми.Ако някой знае по-лесен метод да се свърже на Л.С. и ще го добавим в темата.

Като за начало трябва да си свалим две програми Fraps и VirtualDub.И двете програми ги има в торент тракерите.За Fraps е важно да свалите кракната версия иначе ви позволява само 30 секунден запис,а за VirtualDub трябва да си свалите и x264-VFW x86 codek(32-битов) който ползваме за да намалим обема на записания файл.
Няма да изпадам в подробности как се работи с Fraps и как се настройва.Може да хвърлите един поглед на видеото.
След като сте си настроили с кой бутон ще започва снимането и къде ще ви се запазва файла,влизате в контрата и пускате да гледате демото което ще редактирате.Като намерите момента които ви трябва пускате да снима Frapsa-a да заснеме точния момент и после го спирате(пускането и спирането е с един и същ бутон).
Излизате от контрата и пускате VirtualDub.
От опциите намирате файла които сте записали с Fraps-a и му давате на open file.После избирате video след това Compression и избирате 264vfw - H.264/MPEG-4 AVC Codec и давате на ок .Давате пак file после на Save as AVI... избирате си как ще се казва и къде да се запише и давате на ОК.Недейте задава мястото на запазване на новия файл да е едно и също с файла с който работите.Готови сте, имате редактирано демо с точния момент от нарушението или нарушителя от който се оплаквате.

Трябва пот, за да свършиш работата, но за да я критикуваш, е нужна само малко слюнка.
Заключена

Върни се в “Оплаквания (Complaints)”